onderscheid

Verwacht geen karige wraps of mysterieuze spreads uit een emmer op mijn fijne vergaderlocatie.

Nee, hier schuif je na het vergaderen aan bij een tafel vol streekproducten en huisgemaakte salades waar je oma trots op zou zijn (als ze ooit rauwmelkse kaas had gedurfd).

Onze rosbief? Eigenhandig gebraden door de lokale topslager. De broodjes? Niks afbak, maar ambachtelijk gebakken door onze ‘s nachts hard werkende dorpsbakker.

En het fruit en de kruiden? Die pluk ik voor een groot deel gewoon in onze eigen tuin.

Op ’t land – waar gezond eten niet schreeuwt, maar zachtjes fluistert: “Ik ben dat beroemde broodje rauwmelkse kaas, proef mij asjeblieft “

Om daarna die relaxte workflow gewoon weer op te pakken.

Dag, dag,

Andrea

Andrea Prause

Kleinschalige en smaakvolle vergaderlocatie midden in de natuur.

https://op-t-land.nl
Vorige
Vorige

Boe

Volgende
Volgende

fresh start