Andrea Prause Andrea Prause

Privacy

Een groot goed. Voor iedereen. Zo ook hier Op ‘t land.

Een groot goed. Voor iedereen. Zo ook hier Op ‘t land. Eén van onze usp’s. Doodeenvoudig omdat er geen anderen zijn. Dat betekent: alle aandacht.

En een gevoel van absolute vrijheid. Letterlijk en figuurlijk onbegrensde ruimte. Om te brainstormen, overleggen, verbinden, nieuw beleid uit te zetten.

De muren mogen oren hebben want er zit immers niemand achter. Binnen en buiten zijn exclusief voor u en uw collega’s.

Ok, u deelt onze mooie vergaderlocatie natuurlijk wel met onze boerderijvrienden. Zowel de viervoeters als de gevleugelden, maar dat zit volgens mij wel goed.

Verder hebt u mij, de gastvrouw, ook helemaal voor uzelf. Dit houdt in dat ik de gehele dag beschikbaar ben. Bijna een soort butler, ha! Stand-by. Op afroep. In de buurt. Maar vanzelfsprekend buiten gehoor. VIP service noemen we dat.

Gewoon ouderwetse persoonlijke aandacht en service. En terecht, vind ik zelf. Zodat het u werkelijk aan niets ontbreekt en een geslaagde en succesvolle dag bij ons Op ‘t land een simpele randvoorwaarde geworden is.

Iets voor u?

Dag, dag,

Andrea

Meer lezen
Andrea Prause Andrea Prause

Verstild

Bijzondere dag vandaag buiten met al die natte sneeuw en sombere wolkenlucht. We genieten van de serene plaatjes. U ook?

verstild

Bijzondere dag vandaag buiten met al die natte sneeuw en sombere wolkenlucht. We genieten van de serene plaatjes. U ook?

Fijn weekend!

Dag, dag,

Andrea

Meer lezen
Andrea Prause Andrea Prause

Rauwmelkse kaas

Onze kaas komt van heel dichtbij. Zo rechtstreeks van de boerderij.

Rauwmelkse kaas

Of boerenkaas. Beide hetzelfde. Hoe dan ook, onze kaas is hét paradepaardje Op ‘t land. Gasten komen er zelfs voor terug, ‘je hebt die lekkere kaas toch nog wel hè’, en ‘onze collega’s hadden het over die kaas’.

Nu wonen wij in Stolwijk. En Stolwijkse kaas kent vrijwel iedereen. Hier Op Stolk zeggen ze dat dat niet bestaat. Tis gewoon boerenkaas uit Stolwijk, klinkt het dan nuchter.

Onze kaas komt van heel dichtbij. Zo rechtstreeks van de boerderij. Hetzelfde geldt voor onze boerenmelk. Rauwmelks. En sommige koeien lopen slechts twee boerderijen verderop. Onze buurman brengt z’n melk dan naar onze kaasboer.

We hebben bij een van onze vaste gasten eens andere boerenkaas geprobeerd, we zijn in de luxe positie van heel veel keuze in de regio, maar toch was onze ‘vaste kaas’ de absolute winnaar. Never change a winning team denk ik dan. En zo is het. We houden het bij onze vaste en vertrouwde kaasboer.

Boeren jong en boeren pittig belegen bij de lunch. Tussen de broodjes gezond. En om de gasten te verwennen zet ik de kaas tijdens de lunch gewoon op tafel, voor een extra plakje. Wordt zeer gewaardeerd.

Oude boeren brokkel en jonge zoete gaten graskaas op de borrelplank. Met heerlijke dipjes vijgen en balsamico kaneel. En ja hoor, ook bij de borrelplank leg ik er een mes bij. Wij doen niet aan afgepast zuunig hier Op ‘t land.

En zo is het dus gekomen dat onze vermaarde lokale boerenkaas een prachtige hoofdrol speelt in de Op ‘t land beleving. En jawel hoor, de Oscars van de kaas heeft ie ook al gewonnen. Wederom, trots!

Ps nu woont onze zoon tegenwoordig weer in Amsterdam. Midden op de Wallen. Van midden in Het Groene Hart naar midden in het leven, hahaha.

En natuurlijk geef ik voor hem en de andere arme studenten een groot stuk boerenkaas mee. Gaan ze helemaal uit hun dak. Hoe leuk!

Komt u ook een keertje proeven?

Dag, dag,

Andrea

Meer lezen
Andrea Prause Andrea Prause

Januari

In tegenstelling tot veel mensen vind ik januari een fijne maand. Voor mij staat deze periode voor vers, nieuw, fris, wit, inspiratie opdoen en nieuwe plannen maken.

Januari

De donkere dagen laten we steeds meer achter ons. We gaan alweer naar het licht toe. Een heerlijk vooruitzicht, toch?

In tegenstelling tot veel mensen vind ik januari een fijne maand. Voor mij staat deze periode voor vers, nieuw, fris, wit, inspiratie opdoen en nieuwe plannen maken. Een kleine pas op de plaats. Rust en overzicht over een schoon nieuw jaar.

Waar de laatste maand van het jaar er eigenlijk eentje van bezinning zou moeten zijn, zijn we eigenlijk veel te druk met het plannen van de feestdagen. Zo ik ook.

Dus hoe fijn om dat lekker door te schuiven naar de onbedorven frisse maand januari.

Op dit moment schiet het buiten ook niet echt op. Druilerige dagen, veel te veel regen en vlees noch vis wat de zon betreft. Een goed moment om dr eens even lekker voor te gaan zitten, het jaar 2023.

Want wat willen we? Wat wil u? Hoewel de monniken vinden dat je echt in het ‘nu’ moet leven, mindful to the max, jagen onze hoofden alweer op de nabije toekomst.

Zo ook hier Op ‘t land. Gaan we ervoor zorgen dat het terras helemaal dicht kan met storm en regen met mooie glazen panelen? En dikke oosterse kleden op de grond? Zullen we er een piepklein bruin café barretje in maken, op rechts, tegen de zwarte potdeksels? Met zo’n heerlijk fout emaille bord ‘Volledige vergunning’? Gewoon, voor de leut.

Want vaak vinden onze gasten het fijn om einde dag even na te praten op een andere plek. Even weg van de vergadertafel. Heel begrijpelijk. En vaak met een gezellige borrelplank.

Het nóg aangenamer maken, hier in onze plattelands idylle. Zodat er geen ontkomen meer aan is, aan deze startende vergaderlocatie haha.

En natúúrlijk nieuwe gerechten bedenken. Nieuw soepje. Andere broodjes. Verrassende salades. Uitbreiding buurt cateraars voor de avond nóg meer verrukkelijke streekproducten.

Plannen genoeg.

En u? Heeft u al ideeën? Voor uzelf, uw bedrijf, uw carrière, uw product? Nieuwe inspiratie? Tips voor ons? We horen het heel graag.

Dag, dag,

Andrea

Meer lezen
Andrea Prause Andrea Prause

Van oudsher

Het is toch altijd wel leuk om wat meer te weten te komen over de persoon ‘achter het idee’. En daarom dit blog over mij, mijn achtergrond en mijn roots.

Van oudsher

Hi,

Afgelopen jaar en natuurlijk ook het jaar ervoor heb ik veel gedeeld over Op ‘t land. Omdat ik mijn concept in de markt wilde zetten. En vooral zo graag wilde vertellen waarom het hier zo verrukkelijk toeven is.

Ik heb toen nauwelijks iets over mezelf verteld. Of mezelf gepresenteerd. Bewust. Want ik ben niet het product. Ik ben geen boodschap.

Zo heb ik dat geleerd in de reclame wereld.

Maar ik besef me dat het toch altijd wel leuk is om wat meer te weten te komen over de persoon ‘achter het idee’. En daarom dit blog over mij, mijn achtergrond en mijn roots.

Het gaat om de doelgroep leerde ik op het reclamebureau. Niet om jezelf. Het heeft geen zin iets door de strot te duwen als er geen behoefte aan is, zei men mij. Zit wat in, dacht ik dan.

Focus je eerst op de markt en de consument. In mijn geval de opdrachtgever. Oftewel de gast want we zijn immers in de markt van de hospitality. Leer de markt en je doelgroep goed kennen. Ken je ‘consumer insights’. Dus weet waaraan behoefte is.

Dat zie ik ook wel terug in social media. Er is steeds meer interactiviteit. En dat is goed.

Een nederig lesje in ‘practice what you preach’ heb ik destijds in de reclame mee gekregen.

En van huis uit zat dat er ook al in. Mijn grootvader leerde mij: je verkoopt nooit ‘nee’!

En ‘kanniet ligt op het kerkhof’. Hij leerde mij tot het uiterste te gaan voor de klant. Want die is koning.

Vanuit zijn charmante ‘winkels van sinkel’ verleidde hij menig Amsterdam oud-west bewoner: ‘Bij Mars moest je wezen’. Want die had wat je zocht. Altijd. En anders wel dezelfde dag nog. En dus kwamen de mensen terug.

Maar niet alleen voor die ene leuke kop en schotel. Of die prachtige emaille pannenset. Ook voor het praatje, de gezelligheid, de ‘effe uitpuffen stoel’ en soms zelfs het bakkie koffie. Persoonlijke aandacht kocht je bij mijn grootvader.

En ik, ik ben hem eeuwig dankbaar voor z’n wijze lessen.

Verder komen we uit Amsterdam (in 2014 verhuisd naar het prachtige Stolwijk), ben ik getrouwd met Jasper, hebben we twee geweldige kinderen, een zoon en een dochter, waarvan eentje net is uitgevlogen en de ander volgend jaar volgt.

Dus, u begrijpt, ik kan wel wat reuring gebruiken hier op de boerderette.

Ik miste het bedrijfsleven, wilde deze idyllische plek heel graag delen en bedacht toen, ik haal ze gewoon hierheen.

Et voila alle ingrediënten in één blog over het ontstaan van Op ‘t land. En ondertussen stiekem toch iets over mezelf verteld.

En wat is het een feestje om dit te mogen doen. Dankbaar, blij en trots!

Tegen u zeg ik dan ook graag: dank u wel, voor úw persoonlijke aandacht. Uw interesse en uw kostbare tijd, en laat me vooral weten wat u ervan vindt.

Oh, en voor de Google bots onder u, wij zijn een vergaderlocatie. In de natuur.

Dag, dag,

Andrea

Meer lezen
Andrea Prause Andrea Prause

Welkom 2023

Gelukkig Nieuwjaar!

Welkom 2023

We zijn weer begonnen! Kunnen nog geen afscheid nemen van alle feestelijke lichtjes dus blijven nog even in de happy nieuwjaarsstemming. Dat mag ook best zo’n verse eerste week in januari.

Mocht u nog lekker vakantie hebben geniet ervan met elkaar. Zodat u straks weer opgeladen bent om dat te gaan doen wat u zo graag wilt.

En hier, hier leggen we onze gasten van vandaag lekker in de bekende Op ‘t land watten op deze derde dag van januari. En trekken we ons natuurlijk niks aan van die chagrijnige bewolking, want hier maken we het altijd gezellig.

Gelukkig Nieuwjaar!

Maak er wat moois van.

Dag, dag,

Andrea

Meer lezen
Andrea Prause Andrea Prause

Dank u wel

Dank u wel, lieve gasten voor een fantastisch jaar met u hier Op ‘t land. Wat was het gezellig en wat heb ik er van genoten u hier te mogen verwelkomen!

dank u wel

In deze laatste week van het jaar is het altijd fijn om even terug te blikken op het afgelopen jaar.

2022 was voor de wereld echt een afschuwelijk jaar, maar hier Op ‘t land kijken we met gepaste trots en een blij gevoel terug op al die gezellige vergader momenten en heidagen die we hier op onze mooie vergaderlocatie gehad hebben.

En we werden gevonden! In het najaar vrijwel drie boekingen per week. En de terugkomers, hoe leuk was dat! Ik kon mijn geluk niet op.

En dit allemaal met de allerleukste gasten. Die blij verrast smorgens het erf op liepen en  met een tevreden glimlach ‘s avonds hun auto weer instapten. En naar het keukentje snelden om het aanrechtdoekje te pakken als er een druppel koffie op de witte tafel was gemorst.

Zoveel respect voor ons vergaderhuis, de dieren en ‘t land.

Daar doe ik het voor, dacht ik dan. Hoe dankbaar dit werk. Hoe blij met mijn concept dat het aanslaat.

En daarom zeg ik, Dank u wel, lieve gasten voor een fantastisch jaar met u hier Op ‘t land. Wat was het gezellig en wat heb ik er van genoten u hier te mogen verwelkomen!

En natuurlijk een big shout out naar onze partners van Team Op ‘t land. Dank je wel lieve lokale bakker, kaasboer, slager, groenteboer, traiteur en lokale cateraars. Zonder jullie geen mooi streekproduct concept.

Ik tel mijn zegeningen.

Wens u alle goeds voor 2023, en zie er naar uit u in het nieuwe jaar weer in de landelijke watten te mogen leggen.

Dag, dag,

Andrea

Meer lezen
Andrea Prause Andrea Prause

Fijne kerstdagen

Ik wens een ieder liefdevolle en gezellige kerstdagen toe!

Fijne kerstdagen

Zo. De lichten zijn uit. De hut is op slot. Gisteren de laatste leuke gasten van dit jaar uitgezwaaid.

Nu. Vakantie! Een hele week maar liefst, tjongejonge haha, want 3 januari gaan we weer los.

De focus is nu op kerstkadootjes shoppen en de ijskasten vol proppen.

En daarna lekker niks. Cheesy kerstmuziek draaien, pubers om 14 uur smiddags aan het kerstontbijt schoppen en ‘s avonds natuurlijk lekker en veelsteveel eten.

Enniewee. Ik tel mijn zegeningen. En wens een ieder liefdevolle en gezellige kerstdagen toe!

Liefs,

Andrea

Meer lezen
Andrea Prause Andrea Prause

Natuurlijk

Mochten we weer getrakteerd worden op een lekker weekje -7, wees dr dan snel bij en boek last minute je vergadering bij ons. Want dit wil je gewoon meemaken als vergaderbreak, geloof me!

natuurlijk

Was ook ik op het ijs. Hoe cool op mijn eigen sloot. Al was het maar voor het plaatje, ha!

Twee dagen hebben we maar gehad dus gingen we hier in de Krimpenerwaard helemaal los. Zoals de tocht der tochten via de Lansingh.

Of gewoon lekker klooien op de slootjes. We gingen er voor!

En ja, het heeft echt wel wat, schaatsen op je eigen natuurijs. Hollandser kan het niet.

Dussss, mochten we weer getrakteerd worden op een lekker weekje -7, wees dr dan snel bij en boek last minute je vergadering bij ons. Want dit wil je gewoon meemaken als vergaderbreak! Geloof me.

Ik ga nu heerlijk bijkomen met, natuurlijk, een lekker gluhweintje en mijn voetjes richting de open haard.

Want dit is genieten!

Dag, dag,

Andrea

Meer lezen
Andrea Prause Andrea Prause

❄️love it❄️

Het vriest! Nu al een flink paar dagen dus kan er op de slootjes geschaatst worden dit weekend. Nederland gaat los.

love it

Het vriest! Nu al een flink paar dagen dus kan er op de slootjes geschaatst worden dit weekend. Nederland gaat los. Zo ook hier in de Krimpenerwaard, bij ons Op ‘t land. Een waar schaats paradijs rondom onze vergaderlocatie.

Afgelopen week was het helaas net niet dik genoeg voor onze heidag gasten, want hoe leuk om schaatsen op je vergader agenda te zetten. De ultieme vergaderbreak!

Ikzelf ben niet zo vreselijk sportief, schiet het liefste de hele dag door mooie plaatjes, heb wel nog ergens wat mutsige kunstschaatsjes staan, maar het liefste loop ik er met een grote boog omheen, haha.

Zoniet, twee jaar geleden, toen ik dapper en famille de stervenskoude polder in strompelde, met een krampachtige grijns als er bekenden voorbij zoefden.

Hoe gelukkig was ik als ik dan eindelijk de koek & zopie in de verte zag gloren. Hoera, ik mag zitten en met een ‘zsm drank graag’ grijns intens genoot van mijn lauwe gluhwein.

Dusssss, hoe dan vandaag? Misschien, heeeeeel misschien waag ik het erop als ik echt geen goeie smoes kan bedenken, want ja, je moét erover mee kunnen praten hè hier in het hollandsche anders telt het niet.

It giet oan!

Dag, dag,

Andrea

Meer lezen
Andrea Prause Andrea Prause

✨Kerst Op ‘t land✨

Vorig jaar zaten we nog in lockdown met z’n allen maar dit jaar kan ik onze gasten heerlijk onderdompelen in de gelukzaligheid die kerst sfeer heet.

Kerst Op ‘t land

Vorig jaar zaten we nog in lockdown met z’n allen maar dit jaar kan ik onze gasten heerlijk onderdompelen in de gelukzaligheid die kerst sfeer heet.

En omdat we graag voor kerstman spelen stellen we de gehele maand december de serre kosteloos ter beschikking. Van het huis. Net even dat beetje meer.

Ook verrassen we tijdens de borrelplank met een heerlijk glas gluhwein en maken we een gezellig buiten vuur.

Kortom. Dr is geen ontsnappen aan hier op onze idyllische vergaderlocatie haha, kerst Op ‘t land. Ik word er zelf helemaal blij van en verheug me op de reacties.

Dag, dag,

Andrea

Meer lezen
Andrea Prause Andrea Prause

Leukste tijd

Nu we ook gasten in december hebben moet er natuurlijk ook kerst sfeer rondom het vergaderhuis komen. Binnen en buiten.

Leukste tijd

Heerlijk, heerlijk. Wat een zalig getut. Ik durf bijna niet te vertellen hoeveel bomen we hebben hahaha. Alleen al in huis staan er twee. Maar buiten is het echt een blije Duitse kerstmarkt geworden.

Nu we ook gasten in december hebben moet er natuurlijk ook kerst sfeer rondom het vergaderhuis komen. Binnen en buiten.

Helemaal los ga ik rond deze tijd van het jaar. En hoe leuk om gasten straks te verrassen met een prachtige kerst tulband van onze lokale patisserie en de lekkerste chocolaatjes. Beetje buiten de grenzen, met dat leuke Engelse kerst sfeertje en hun te fijne afternoon tea.

Net even ietsje meer verwennen. Dat mag best zo aan het einde van het jaar. In deze feestelijke tijd. Heerlijk. Verheug me er echt op.

Het was even stil de afgelopen weken met dank aan een superdruk en gezellig najaar, gevolgd met helaas een fikse longontsteking, maar gelukkig ben ik er net op tijd weer bovenop.

Lieve mensen, geniet van deze leukste tijd van het jaar.

Dag, dag,

Andrea

Meer lezen
Andrea Prause Andrea Prause

Schaapje, schaapje

Aaawwwwhh wat zijn ze toch schattig. Mijn lieve, blije buurmeisjes en jongens, ik word er altijd zo vrolijk van.

Schaapje, schaapje

Aaawwwwhh wat zijn ze toch schattig.

Mijn lieve, blije buurmeisjes en jongens, ik word er altijd zo vrolijk van.

En met zoveel liefde verzorgd door onze leuke buurman van 87 die er nog steeds druk mee in de weer is. Iedere dag genieten we weer. Een mooi stel.

Krijg je dr ook allemaal bij hier bij je bezoekje Op ‘t land.

Dag, Dag,

Andrea

Meer lezen
Andrea Prause Andrea Prause

Lichtjes

November is begonnen en de dagen worden korter. Dus maken we het voor onze gasten extra gezellig.

Lichtjes

De lichtjes buiten gaan weer aan. November is begonnen en de dagen worden korter. Het wordt eerder donker.

Dus maken we het voor onze gasten extra gezellig met lichtjes en knusse Zweedse fakkels in de tuin voor bij de borrel momenten.

Na een lange dag werken is het zo fijn bijkomen vinden wij hier Op ‘t land.

Vroeger wachtte ik braaf tot de Sint het land uit was maar nu de kinderen (bijna) het huis uit zijn kan ik niet wachten om de kerstman binnen te halen.

Zodra de eerste kerstbomen te koop zijn eind november / begin december ga ik op stap.

En daarna ga ik volledig los. Buiten en binnen. Huppekee daar een boom en daar eentje. De kerstmarkt in Düsseldorf verbleekt bij de kerst sfeer Op ‘t land.

Kortom: ik kan niet wachten en zit al dik in de voorpret.

Dag, dag,

Andrea

Meer lezen
Andrea Prause Andrea Prause

The magic

Mijn keuken. Where the magic happens… Hier maak ik de lunches voor u, mijn leuke vergader gasten, en stel ik uw borrel planken samen.

The magic

Where the magic happens..

Mijn keuken. Dat wil zeggen een deel daarvan. Mijn eigen Op ‘t land unit, waar ik de rest van het gezin met een bezemsteel hartstochtelijk wegjaag. Hier maak ik de lunches voor u, mijn leuke vergader gasten, en stel ik uw borrel planken samen. Ontvang ik iedere keer weer ons lieve bakkertje met z’n verrukkelijke vers gebakken broodjes. Zet ik de vermaarde rauwmelkse kaas neer van twee boerderijen verderop. Schenk ik de romige boerenmelk van de boerderij aan de overkant in nostalgische beugel flessen. Gaat de vers geperste jus d’orange in glazen karaffen want we doen niet aan zuunig. Dit is immers het hongerige platteland.

Op deze fijne plek, in het verlengde van uw vergaderlocatie, waar momenteel het lieflijke herfst zonnetje naar binnen koekeloert, denk ik na over dat laatste detail. Schik ik de rijkelijk belegde broodjes op fraaie boeren planken en garneer ik me een end in de rondte haha want tuuuuurlijk moet het er allemaal ook nog eens aantrekkelijk en mooi uitzien.

Ik dacht, leuk om te laten zien ‘waar het allemaal gebeurt’, die Op ‘t land touch.

Met liefde. Voor u.

Dag, dag,

Andrea

Meer lezen
Andrea Prause Andrea Prause

Ochtend idylle

Wat een absolute schoonheid. En daar zijn wij bijna dagelijks getuige van. Gewoon hier voor de deur…

Ochtend idylle

Wat een absolute schoonheid. En daar zijn wij bijna dagelijks getuige van. Gewoon hier voor de deur. En onze vergader gasten natuurlijk ook, mits ze vroeg genoeg kunnen beginnen.

Veel mensen vinden de herfst maar niets. Dat mag. Ieder het zijne. Maar de herfst is alles behalve verval. De kleine botsing die er ontstaat tussen de nog warme dagen en al koudere nachten levert af en toe de meest prachtige plaatjes op. Vaak door het simpel ontstaan van ochtendmist.

En dat dan in combinatie met de zonsopgang is onder andere waarom het hier zo idyllisch is. Op onze fijne vergaderlocatie.

En dan de herfst kleuren. De zachter wordende zon die het verkleurende blad een sprankelend gouden uitstraling geeft. Hoe mooi.

We genieten hier intens. Ook de geur verandert. En natuurlijk is daar de houtkachel die al hier en daar weer aan gaat.

Zo worden onze zintuigen geprikkeld. Zodat we onze dagelijkse zorgen even kunnen vergeten. En even kunnen opgaan in de schoonheid die onze oer-Hollandse natuur te bieden heeft.

Fijne herfst!

Dag, dag,

Andrea

Meer lezen
Andrea Prause Andrea Prause

Favoriete seizoen

Mijn favoriete seizoen. Buiten wordt het frisser. Binnen gezelliger…

Favoriete seizoen

Mijn favoriete seizoen. Buiten wordt het frisser. Binnen gezelliger.

We maken een lekker vuurtje voor onze gasten en zetten lantaarns neer.

De maaltijdsalade wordt geleidelijk vervangen door onze huisgemaakte soep en we passen het assortiment koekjes aan.

Verandering van seizoenen. Hoe Hollands,  hoe fraai. Met buiten de mooiste plaatjes van mistige herfstochtenden.

Om vervolgens ‘s middags na een harde dag werken samen te komen bij een heerlijke borrelplank en nog net die laatste zonnestralen mee te pakken. Met de mooiste herfstkleuren om je heen. Heaters lekker aan op het overdekte terras. Plaid op schoot.

Heerlijk toch?

Dag,dag,

Andrea

Meer lezen
Andrea Prause Andrea Prause

Waarom Op ‘t land?

Waarom het nou echt een goed idee is voor jou en je collega’s om een heisessie Op ‘t land te boeken

Waarom Op ‘t land?
  1. Geen andere mensen

  2. De prachtigste zonsopkomst en zonsondergangen

  3. Voeten in het gras

  4. Smaakvol ingericht

  5. Idyllische tuin

  6. Streekproducten

  7. Het Groene Hart

  8. Dichtbij Rotterdam, Utrecht en Gouda

  9. Boerderijdieren

  10. Hideaway

B E L O O F D

  1. Rust

  2. Focus

  3. Lekker eten

  4. Mindset

  5. Sfeer

Leek me handig eens even op een rijtje te zetten waarom het nou echt een goed idee is voor jou en je collega’s om een heisessie Op ‘t land te boeken.

Dag, dag,

Andrea

Meer lezen
Andrea Prause Andrea Prause

Klaar voor het najaar

Iedereen dommelt nog een beetje na van een mooie maar verhitte zomer. Maar nu dan weer terug op het werk.

Klaar voor het najaar

Welkom terug van vakantie allemaal. Ik denk dat iedereen zo’n beetje weer is begonnen en nog een beetje nadommelt van een mooie maar verhitte zomer.

Maar nu dan weer terug op het werk. En druk aan het plannen voor het najaar. Tijdens onze vakantie waren de Op ‘t land lijnen gewoon open en kon ik enthousiaste gasten met een gerust hart inplannen voor het najaar. Vooral september bleek favoriet. Blijkbaar vindt men het toch fijn om na de zomer even pas op de plaats te maken en een externe vergaderlocatie te boeken om in alle rust nieuw beleid te maken.

En dat kan. Hier Op ‘t land. Vergaderen in alle rust. Focus op scherp. Zintuigen wakker. En tussendoor verwend worden met de verrukkelijkste streekproducten.

Wij zijn er klaar voor en ontvangen u het komende najaar weer graag voor een goede heisessie, MT overleg, HR bespreking, jaarplan gesprek, directie vergadering, etcetera.

Check onze beschikbaarheid op de site, we vinden vast een plek voor u.

Dag, dag,

Andrea

Meer lezen
Andrea Prause Andrea Prause

Strand om de hoek

Hoe fijn als vergaderbreak: een heus strand, een echt ‘aan zee’ gevoel, gewoon hier om de hoek. Geweldig toch.

strand om de hoek

Sinds een paar dagen heb ik vakantie. En zijn alle gasten ook even weg van werk en kantoor, de wijde wereld in met hun dierbaren.

Daarom ging ik er even op uit met een goede vriendin en genoten we van een fantastisch strandje gewoon hier om de hoek. Heerlijk. En slechts een paar minuutjes van Op ‘t land vandaan.

Een heus strand, een echt ‘aan zee’ gevoel. Geweldig toch. Hoe fijn als eenvoudige vergaderbreak, straks in de nazomer.

Ik hoop dat jullie ook zo genieten en zie iedereen graag weer (terug) vanaf maandag 22 augustus.

Dag, dag,

Andrea

Meer lezen