Eerste lammetjes
De eerste lammetjes zijn er. Bij onze eigen buren.
De eerste lammetjes zijn er. Bij onze eigen buren. Best laat, zegt buurman Floor.
Niets zo symbolisch voor het naderende voorjaar als de eerste lammetjes
Wat blijft het toch een lieflijk feestje, de geboorte van zo’n klein wezentje. En hoe snel ze al op eigen benen staan.
Het is toch geweldig dat wij dit kunnen bieden met onze vergaderlocatie! Lekker bezig zijn met vergaderen en heidagen en tussendoor de eerste lammetjes aaien. Als dat geen rust en focus biedt dan weet ik het niet meer.
Voor ons, stadse buitenlui, is het iedere keer weer een belevenis. Voor de buurman zelf ook, zegt ie.
87 en nog lang niet van plan te stoppen met z’n kudde schaapjes. We houden er van, dit sterke, oer-Hollandse arbeidsethos.
Afgelopen december werd ik net na middernacht wakker (wij zijn inmiddels aan het buitenleven gewend en gaan vrijwel met de kippen op stok, ha). Ik hoorde een luid geroep om hulp en al snel had ik door dat het een schaap was. Mijn man wakker gemaakt - kon hij zeer waarderen - en hup naar buiten. Het was de zondag na het onverwachtse blije schaatsweekend en de dooi was net ingetreden.
En jawel, in onze sloot, vlak bij de weg vonden we het arme schaap. Nog net met z’n koppie boven het wak. Door t ijs gezakt.
Inmiddels ijzelde het flink en dan is het best een uitdaging om via de weg de kruiwagen te halen.
Enfin. Long story short. Schaap gered. Ingeknuft in dik stro en warme dekens. Volgende ochtend weer helemaal het dametje. Voelde me mega stoer, dat weekend!
De komende weken zal het een gezellig kraamfeest worden hiernaast en wij, wij kunnen niet wachten tot ze strakjes heerlijk happy in de wei dartelen, en verheugen ons al op de verraste gezichten van onze vergadergasten.
Dag, dag,
Andrea
Rijkdom
Dit is waarom we deze plek idyllisch noemen.
Op ‘t land.
Dit is waarom we deze plek idyllisch noemen. Wat een schoonheid toonde de zonsondergang van vanavond weer.
Natuur.
Genieten.
Dag, dag,
Andrea
Sapjes & zoet
Nieuw Op ‘t land!
Een heerlijk middag arrangement met streeksap in een beugelflesje en een klein assortiment locale patisserie.
Nieuw Op ‘t land!
Een heerlijk middag arrangement met streeksap in een beugelflesje en een klein assortiment locale patisserie. Voor de lekkere trek.
Voor een extra ‘bite’ doen we er wat nootjes bij.
Zo wordt vergaderen of uw heidag Op ‘t land steeds aantrekkelijker voor u gemaakt.
Genieten toch?
Dag, dag,
Andrea
Dubbel
Hier Op ‘t land is de natuur helend. Verzachtend. Haalt onze gasten even uit de harde realiteit van het bedrijfsleven en zorgt voor verbinding.
Hier Op ‘t land is de natuur helend. Verzachtend. Haalt onze gasten even uit de harde realiteit van het bedrijfsleven en zorgt voor verbinding.
Aldus de feedback van onze meeste gasten. En dat is exact waarom ik dit initiatief ben gestart.
Maar wat nu als de natuur vernietigt. En zich van zijn allerslechtste kant laat zien. Het onmenselijke verdriet momenteel in Turkije en Syrië is gewoonweg niet te bevatten. Niet te verwerken. De machteloosheid en wanhoop, de uitzichtloosheid is werkelijk verschrikkelijk.
Dus rest ons niet veel meer dan financieel te steunen en onze eigen zegeningen te tellen, want zo slecht hebben wij het hier in Nederland niet. Zo gevaarlijk wonen wij niet (mits het water niet komt). Misschien moeten we wat minder mopperen, en blij zijn met het kleine.
De afgelopen week verbleekte alles bij het verschrikkelijke drama dat zich na de aardbevingen heeft afgespeeld. Ook ik volgde het nieuws op de voet. En nog steeds. En ja, een bijdrage aan giro 555 is het minste dat je dan kunt doen.
En, hoe dubbel, haal ik dan toch troost uit de natuur, hier vlak voor de deur, met mijn gedachten bij de slachtoffers en hun naasten. En hoop ik dat ze dit ooit kunnen verwerken, wetende dat dat nog heel lang zal duren.
In medeleven,
Andrea
Nieuw!
Onze kaas … al veel over gezegd. Daarom hebben we nu iets nieuws Op ‘t land.
Onze kaas … al veel over gezegd. Sommige gasten komen er echt voor terug.
Daarom hebben we nu iets nieuws Op ‘t land. Je kunt een rauwmelks kaasje (1 kilo!) mee naar huis nemen einde dag. In gezellige Hollandse geschenkverpakking.
Leuk toch? Ons eigen kaasje-to-go.
Lekker thuis nagenieten of iemand anders verrassen met dit beroemde stukje Stolwijk.
Ook een idee om je heidag-collega’s mee te geven als aandenken. Laat het ruim van te voren weten dan zorg ik dat alles in al z’n verrukkelijkheid voor jullie klaar staat.
En natúúrlijk kun je proeven!
Dag, dag,
Andrea
Privacy
Een groot goed. Voor iedereen. Zo ook hier Op ‘t land.
Een groot goed. Voor iedereen. Zo ook hier Op ‘t land. Eén van onze usp’s. Doodeenvoudig omdat er geen anderen zijn. Dat betekent: alle aandacht.
En een gevoel van absolute vrijheid. Letterlijk en figuurlijk onbegrensde ruimte. Om te brainstormen, overleggen, verbinden, nieuw beleid uit te zetten.
De muren mogen oren hebben want er zit immers niemand achter. Binnen en buiten zijn exclusief voor u en uw collega’s.
Ok, u deelt onze mooie vergaderlocatie natuurlijk wel met onze boerderijvrienden. Zowel de viervoeters als de gevleugelden, maar dat zit volgens mij wel goed.
Verder hebt u mij, de gastvrouw, ook helemaal voor uzelf. Dit houdt in dat ik de gehele dag beschikbaar ben. Bijna een soort butler, ha! Stand-by. Op afroep. In de buurt. Maar vanzelfsprekend buiten gehoor. VIP service noemen we dat.
Gewoon ouderwetse persoonlijke aandacht en service. En terecht, vind ik zelf. Zodat het u werkelijk aan niets ontbreekt en een geslaagde en succesvolle dag bij ons Op ‘t land een simpele randvoorwaarde geworden is.
Iets voor u?
Dag, dag,
Andrea
Verstild
Bijzondere dag vandaag buiten met al die natte sneeuw en sombere wolkenlucht. We genieten van de serene plaatjes. U ook?
Bijzondere dag vandaag buiten met al die natte sneeuw en sombere wolkenlucht. We genieten van de serene plaatjes. U ook?
Fijn weekend!
Dag, dag,
Andrea
Rauwmelkse kaas
Onze kaas komt van heel dichtbij. Zo rechtstreeks van de boerderij.
Of boerenkaas. Beide hetzelfde. Hoe dan ook, onze kaas is hét paradepaardje Op ‘t land. Gasten komen er zelfs voor terug, ‘je hebt die lekkere kaas toch nog wel hè’, en ‘onze collega’s hadden het over die kaas’.
Nu wonen wij in Stolwijk. En Stolwijkse kaas kent vrijwel iedereen. Hier Op Stolk zeggen ze dat dat niet bestaat. Tis gewoon boerenkaas uit Stolwijk, klinkt het dan nuchter.
Onze kaas komt van heel dichtbij. Zo rechtstreeks van de boerderij. Hetzelfde geldt voor onze boerenmelk. Rauwmelks. En sommige koeien lopen slechts twee boerderijen verderop. Onze buurman brengt z’n melk dan naar onze kaasboer.
We hebben bij een van onze vaste gasten eens andere boerenkaas geprobeerd, we zijn in de luxe positie van heel veel keuze in de regio, maar toch was onze ‘vaste kaas’ de absolute winnaar. Never change a winning team denk ik dan. En zo is het. We houden het bij onze vaste en vertrouwde kaasboer.
Boeren jong en boeren pittig belegen bij de lunch. Tussen de broodjes gezond. En om de gasten te verwennen zet ik de kaas tijdens de lunch gewoon op tafel, voor een extra plakje. Wordt zeer gewaardeerd.
Oude boeren brokkel en jonge zoete gaten graskaas op de borrelplank. Met heerlijke dipjes vijgen en balsamico kaneel. En ja hoor, ook bij de borrelplank leg ik er een mes bij. Wij doen niet aan afgepast zuunig hier Op ‘t land.
En zo is het dus gekomen dat onze vermaarde lokale boerenkaas een prachtige hoofdrol speelt in de Op ‘t land beleving. En jawel hoor, de Oscars van de kaas heeft ie ook al gewonnen. Wederom, trots!
Ps nu woont onze zoon tegenwoordig weer in Amsterdam. Midden op de Wallen. Van midden in Het Groene Hart naar midden in het leven, hahaha.
En natuurlijk geef ik voor hem en de andere arme studenten een groot stuk boerenkaas mee. Gaan ze helemaal uit hun dak. Hoe leuk!
Komt u ook een keertje proeven?
Dag, dag,
Andrea
Januari
In tegenstelling tot veel mensen vind ik januari een fijne maand. Voor mij staat deze periode voor vers, nieuw, fris, wit, inspiratie opdoen en nieuwe plannen maken.
De donkere dagen laten we steeds meer achter ons. We gaan alweer naar het licht toe. Een heerlijk vooruitzicht, toch?
In tegenstelling tot veel mensen vind ik januari een fijne maand. Voor mij staat deze periode voor vers, nieuw, fris, wit, inspiratie opdoen en nieuwe plannen maken. Een kleine pas op de plaats. Rust en overzicht over een schoon nieuw jaar.
Waar de laatste maand van het jaar er eigenlijk eentje van bezinning zou moeten zijn, zijn we eigenlijk veel te druk met het plannen van de feestdagen. Zo ik ook.
Dus hoe fijn om dat lekker door te schuiven naar de onbedorven frisse maand januari.
Op dit moment schiet het buiten ook niet echt op. Druilerige dagen, veel te veel regen en vlees noch vis wat de zon betreft. Een goed moment om dr eens even lekker voor te gaan zitten, het jaar 2023.
Want wat willen we? Wat wil u? Hoewel de monniken vinden dat je echt in het ‘nu’ moet leven, mindful to the max, jagen onze hoofden alweer op de nabije toekomst.
Zo ook hier Op ‘t land. Gaan we ervoor zorgen dat het terras helemaal dicht kan met storm en regen met mooie glazen panelen? En dikke oosterse kleden op de grond? Zullen we er een piepklein bruin café barretje in maken, op rechts, tegen de zwarte potdeksels? Met zo’n heerlijk fout emaille bord ‘Volledige vergunning’? Gewoon, voor de leut.
Want vaak vinden onze gasten het fijn om einde dag even na te praten op een andere plek. Even weg van de vergadertafel. Heel begrijpelijk. En vaak met een gezellige borrelplank.
Het nóg aangenamer maken, hier in onze plattelands idylle. Zodat er geen ontkomen meer aan is, aan deze startende vergaderlocatie haha.
En natúúrlijk nieuwe gerechten bedenken. Nieuw soepje. Andere broodjes. Verrassende salades. Uitbreiding buurt cateraars voor de avond nóg meer verrukkelijke streekproducten.
Plannen genoeg.
En u? Heeft u al ideeën? Voor uzelf, uw bedrijf, uw carrière, uw product? Nieuwe inspiratie? Tips voor ons? We horen het heel graag.
Dag, dag,
Andrea
Van oudsher
Het is toch altijd wel leuk om wat meer te weten te komen over de persoon ‘achter het idee’. En daarom dit blog over mij, mijn achtergrond en mijn roots.
Hi,
Afgelopen jaar en natuurlijk ook het jaar ervoor heb ik veel gedeeld over Op ‘t land. Omdat ik mijn concept in de markt wilde zetten. En vooral zo graag wilde vertellen waarom het hier zo verrukkelijk toeven is.
Ik heb toen nauwelijks iets over mezelf verteld. Of mezelf gepresenteerd. Bewust. Want ik ben niet het product. Ik ben geen boodschap.
Zo heb ik dat geleerd in de reclame wereld.
Maar ik besef me dat het toch altijd wel leuk is om wat meer te weten te komen over de persoon ‘achter het idee’. En daarom dit blog over mij, mijn achtergrond en mijn roots.
Het gaat om de doelgroep leerde ik op het reclamebureau. Niet om jezelf. Het heeft geen zin iets door de strot te duwen als er geen behoefte aan is, zei men mij. Zit wat in, dacht ik dan.
Focus je eerst op de markt en de consument. In mijn geval de opdrachtgever. Oftewel de gast want we zijn immers in de markt van de hospitality. Leer de markt en je doelgroep goed kennen. Ken je ‘consumer insights’. Dus weet waaraan behoefte is.
Dat zie ik ook wel terug in social media. Er is steeds meer interactiviteit. En dat is goed.
Een nederig lesje in ‘practice what you preach’ heb ik destijds in de reclame mee gekregen.
En van huis uit zat dat er ook al in. Mijn grootvader leerde mij: je verkoopt nooit ‘nee’!
En ‘kanniet ligt op het kerkhof’. Hij leerde mij tot het uiterste te gaan voor de klant. Want die is koning.
Vanuit zijn charmante ‘winkels van sinkel’ verleidde hij menig Amsterdam oud-west bewoner: ‘Bij Mars moest je wezen’. Want die had wat je zocht. Altijd. En anders wel dezelfde dag nog. En dus kwamen de mensen terug.
Maar niet alleen voor die ene leuke kop en schotel. Of die prachtige emaille pannenset. Ook voor het praatje, de gezelligheid, de ‘effe uitpuffen stoel’ en soms zelfs het bakkie koffie. Persoonlijke aandacht kocht je bij mijn grootvader.
En ik, ik ben hem eeuwig dankbaar voor z’n wijze lessen.
Verder komen we uit Amsterdam (in 2014 verhuisd naar het prachtige Stolwijk), ben ik getrouwd met Jasper, hebben we twee geweldige kinderen, een zoon en een dochter, waarvan eentje net is uitgevlogen en de ander volgend jaar volgt.
Dus, u begrijpt, ik kan wel wat reuring gebruiken hier op de boerderette.
Ik miste het bedrijfsleven, wilde deze idyllische plek heel graag delen en bedacht toen, ik haal ze gewoon hierheen.
Et voila alle ingrediënten in één blog over het ontstaan van Op ‘t land. En ondertussen stiekem toch iets over mezelf verteld.
En wat is het een feestje om dit te mogen doen. Dankbaar, blij en trots!
Tegen u zeg ik dan ook graag: dank u wel, voor úw persoonlijke aandacht. Uw interesse en uw kostbare tijd, en laat me vooral weten wat u ervan vindt.
Oh, en voor de Google bots onder u, wij zijn een vergaderlocatie. In de natuur.
Dag, dag,
Andrea
Welkom 2023
Gelukkig Nieuwjaar!
We zijn weer begonnen! Kunnen nog geen afscheid nemen van alle feestelijke lichtjes dus blijven nog even in de happy nieuwjaarsstemming. Dat mag ook best zo’n verse eerste week in januari.
Mocht u nog lekker vakantie hebben geniet ervan met elkaar. Zodat u straks weer opgeladen bent om dat te gaan doen wat u zo graag wilt.
En hier, hier leggen we onze gasten van vandaag lekker in de bekende Op ‘t land watten op deze derde dag van januari. En trekken we ons natuurlijk niks aan van die chagrijnige bewolking, want hier maken we het altijd gezellig.
Gelukkig Nieuwjaar!
Maak er wat moois van.
Dag, dag,
Andrea
Dank u wel
Dank u wel, lieve gasten voor een fantastisch jaar met u hier Op ‘t land. Wat was het gezellig en wat heb ik er van genoten u hier te mogen verwelkomen!
In deze laatste week van het jaar is het altijd fijn om even terug te blikken op het afgelopen jaar.
2022 was voor de wereld echt een afschuwelijk jaar, maar hier Op ‘t land kijken we met gepaste trots en een blij gevoel terug op al die gezellige vergader momenten en heidagen die we hier op onze mooie vergaderlocatie gehad hebben.
En we werden gevonden! In het najaar vrijwel drie boekingen per week. En de terugkomers, hoe leuk was dat! Ik kon mijn geluk niet op.
En dit allemaal met de allerleukste gasten. Die blij verrast smorgens het erf op liepen en met een tevreden glimlach ‘s avonds hun auto weer instapten. En naar het keukentje snelden om het aanrechtdoekje te pakken als er een druppel koffie op de witte tafel was gemorst.
Zoveel respect voor ons vergaderhuis, de dieren en ‘t land.
Daar doe ik het voor, dacht ik dan. Hoe dankbaar dit werk. Hoe blij met mijn concept dat het aanslaat.
En daarom zeg ik, Dank u wel, lieve gasten voor een fantastisch jaar met u hier Op ‘t land. Wat was het gezellig en wat heb ik er van genoten u hier te mogen verwelkomen!
En natuurlijk een big shout out naar onze partners van Team Op ‘t land. Dank je wel lieve lokale bakker, kaasboer, slager, groenteboer, traiteur en lokale cateraars. Zonder jullie geen mooi streekproduct concept.
Ik tel mijn zegeningen.
Wens u alle goeds voor 2023, en zie er naar uit u in het nieuwe jaar weer in de landelijke watten te mogen leggen.
Dag, dag,
Andrea
Fijne kerstdagen
Ik wens een ieder liefdevolle en gezellige kerstdagen toe!
Zo. De lichten zijn uit. De hut is op slot. Gisteren de laatste leuke gasten van dit jaar uitgezwaaid.
Nu. Vakantie! Een hele week maar liefst, tjongejonge haha, want 3 januari gaan we weer los.
De focus is nu op kerstkadootjes shoppen en de ijskasten vol proppen.
En daarna lekker niks. Cheesy kerstmuziek draaien, pubers om 14 uur smiddags aan het kerstontbijt schoppen en ‘s avonds natuurlijk lekker en veelsteveel eten.
Enniewee. Ik tel mijn zegeningen. En wens een ieder liefdevolle en gezellige kerstdagen toe!
Liefs,
Andrea
Natuurlijk
Mochten we weer getrakteerd worden op een lekker weekje -7, wees dr dan snel bij en boek last minute je vergadering bij ons. Want dit wil je gewoon meemaken als vergaderbreak, geloof me!
Was ook ik op het ijs. Hoe cool op mijn eigen sloot. Al was het maar voor het plaatje, ha!
Twee dagen hebben we maar gehad dus gingen we hier in de Krimpenerwaard helemaal los. Zoals de tocht der tochten via de Lansingh.
Of gewoon lekker klooien op de slootjes. We gingen er voor!
En ja, het heeft echt wel wat, schaatsen op je eigen natuurijs. Hollandser kan het niet.
Dussss, mochten we weer getrakteerd worden op een lekker weekje -7, wees dr dan snel bij en boek last minute je vergadering bij ons. Want dit wil je gewoon meemaken als vergaderbreak! Geloof me.
Ik ga nu heerlijk bijkomen met, natuurlijk, een lekker gluhweintje en mijn voetjes richting de open haard.
Want dit is genieten!
Dag, dag,
Andrea
❄️love it❄️
Het vriest! Nu al een flink paar dagen dus kan er op de slootjes geschaatst worden dit weekend. Nederland gaat los.
Het vriest! Nu al een flink paar dagen dus kan er op de slootjes geschaatst worden dit weekend. Nederland gaat los. Zo ook hier in de Krimpenerwaard, bij ons Op ‘t land. Een waar schaats paradijs rondom onze vergaderlocatie.
Afgelopen week was het helaas net niet dik genoeg voor onze heidag gasten, want hoe leuk om schaatsen op je vergader agenda te zetten. De ultieme vergaderbreak!
Ikzelf ben niet zo vreselijk sportief, schiet het liefste de hele dag door mooie plaatjes, heb wel nog ergens wat mutsige kunstschaatsjes staan, maar het liefste loop ik er met een grote boog omheen, haha.
Zoniet, twee jaar geleden, toen ik dapper en famille de stervenskoude polder in strompelde, met een krampachtige grijns als er bekenden voorbij zoefden.
Hoe gelukkig was ik als ik dan eindelijk de koek & zopie in de verte zag gloren. Hoera, ik mag zitten en met een ‘zsm drank graag’ grijns intens genoot van mijn lauwe gluhwein.
Dusssss, hoe dan vandaag? Misschien, heeeeeel misschien waag ik het erop als ik echt geen goeie smoes kan bedenken, want ja, je moét erover mee kunnen praten hè hier in het hollandsche anders telt het niet.
It giet oan!
Dag, dag,
Andrea
✨Kerst Op ‘t land✨
Vorig jaar zaten we nog in lockdown met z’n allen maar dit jaar kan ik onze gasten heerlijk onderdompelen in de gelukzaligheid die kerst sfeer heet.
Vorig jaar zaten we nog in lockdown met z’n allen maar dit jaar kan ik onze gasten heerlijk onderdompelen in de gelukzaligheid die kerst sfeer heet.
En omdat we graag voor kerstman spelen stellen we de gehele maand december de serre kosteloos ter beschikking. Van het huis. Net even dat beetje meer.
Ook verrassen we tijdens de borrelplank met een heerlijk glas gluhwein en maken we een gezellig buiten vuur.
Kortom. Dr is geen ontsnappen aan hier op onze idyllische vergaderlocatie haha, kerst Op ‘t land. Ik word er zelf helemaal blij van en verheug me op de reacties.
Dag, dag,
Andrea
Leukste tijd
Nu we ook gasten in december hebben moet er natuurlijk ook kerst sfeer rondom het vergaderhuis komen. Binnen en buiten.
Heerlijk, heerlijk. Wat een zalig getut. Ik durf bijna niet te vertellen hoeveel bomen we hebben hahaha. Alleen al in huis staan er twee. Maar buiten is het echt een blije Duitse kerstmarkt geworden.
Nu we ook gasten in december hebben moet er natuurlijk ook kerst sfeer rondom het vergaderhuis komen. Binnen en buiten.
Helemaal los ga ik rond deze tijd van het jaar. En hoe leuk om gasten straks te verrassen met een prachtige kerst tulband van onze lokale patisserie en de lekkerste chocolaatjes. Beetje buiten de grenzen, met dat leuke Engelse kerst sfeertje en hun te fijne afternoon tea.
Net even ietsje meer verwennen. Dat mag best zo aan het einde van het jaar. In deze feestelijke tijd. Heerlijk. Verheug me er echt op.
Het was even stil de afgelopen weken met dank aan een superdruk en gezellig najaar, gevolgd met helaas een fikse longontsteking, maar gelukkig ben ik er net op tijd weer bovenop.
Lieve mensen, geniet van deze leukste tijd van het jaar.
Dag, dag,
Andrea
Schaapje, schaapje
Aaawwwwhh wat zijn ze toch schattig. Mijn lieve, blije buurmeisjes en jongens, ik word er altijd zo vrolijk van.
Aaawwwwhh wat zijn ze toch schattig.
Mijn lieve, blije buurmeisjes en jongens, ik word er altijd zo vrolijk van.
En met zoveel liefde verzorgd door onze leuke buurman van 87 die er nog steeds druk mee in de weer is. Iedere dag genieten we weer. Een mooi stel.
Krijg je dr ook allemaal bij hier bij je bezoekje Op ‘t land.
Dag, Dag,
Andrea
Lichtjes
November is begonnen en de dagen worden korter. Dus maken we het voor onze gasten extra gezellig.
De lichtjes buiten gaan weer aan. November is begonnen en de dagen worden korter. Het wordt eerder donker.
Dus maken we het voor onze gasten extra gezellig met lichtjes en knusse Zweedse fakkels in de tuin voor bij de borrel momenten.
Na een lange dag werken is het zo fijn bijkomen vinden wij hier Op ‘t land.
Vroeger wachtte ik braaf tot de Sint het land uit was maar nu de kinderen (bijna) het huis uit zijn kan ik niet wachten om de kerstman binnen te halen.
Zodra de eerste kerstbomen te koop zijn eind november / begin december ga ik op stap.
En daarna ga ik volledig los. Buiten en binnen. Huppekee daar een boom en daar eentje. De kerstmarkt in Düsseldorf verbleekt bij de kerst sfeer Op ‘t land.
Kortom: ik kan niet wachten en zit al dik in de voorpret.
Dag, dag,
Andrea
The magic
Mijn keuken. Where the magic happens… Hier maak ik de lunches voor u, mijn leuke vergader gasten, en stel ik uw borrel planken samen.
Where the magic happens..
Mijn keuken. Dat wil zeggen een deel daarvan. Mijn eigen Op ‘t land unit, waar ik de rest van het gezin met een bezemsteel hartstochtelijk wegjaag. Hier maak ik de lunches voor u, mijn leuke vergader gasten, en stel ik uw borrel planken samen. Ontvang ik iedere keer weer ons lieve bakkertje met z’n verrukkelijke vers gebakken broodjes. Zet ik de vermaarde rauwmelkse kaas neer van twee boerderijen verderop. Schenk ik de romige boerenmelk van de boerderij aan de overkant in nostalgische beugel flessen. Gaat de vers geperste jus d’orange in glazen karaffen want we doen niet aan zuunig. Dit is immers het hongerige platteland.
Op deze fijne plek, in het verlengde van uw vergaderlocatie, waar momenteel het lieflijke herfst zonnetje naar binnen koekeloert, denk ik na over dat laatste detail. Schik ik de rijkelijk belegde broodjes op fraaie boeren planken en garneer ik me een end in de rondte haha want tuuuuurlijk moet het er allemaal ook nog eens aantrekkelijk en mooi uitzien.
Ik dacht, leuk om te laten zien ‘waar het allemaal gebeurt’, die Op ‘t land touch.
Met liefde. Voor u.
Dag, dag,
Andrea